Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, în optimile de finală de la Montreal

Simona Halep, cap de serie numărul 5, o va întâlni, joi, pe favorita numărul 14, Karolina Pliskova, din Cehia, în optimile turneului WTA de la Montreal, Canada, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 2,4 milioane de dolari.

935 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, în optimile de finală de la Montreal

Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, în optimile de finală de la Montreal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Sportiva originară din Constanţa va avea parte de o adversară dificilă în optimile de finală de la Montreal. Karolina Pliskova s-a calificat în această fază, miercuri seară, fără să joace, după ce Sara Errani s-a retras din cauza unei accidentări.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de patru ori până acum. Halep a câştigat primele trei partide, la Dubai şi Indian Wells în 2015, respectiv Sydney în 2016, însă a fost învinsă de Pliskova în Fed Cup, confruntare pierdută de România, la începutul anului, scor 2-3 la general, împotriva Cehiei.

TITLURILE ZILEI

Meciul dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova va avea loc joi, de la 19:30, pe terenul central din Montreal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici