Simona Halep o va întâlni pe Zarina Diyas în turul secund de la Roland Garros

Simona Halep, numărul 6 WTA, va juca în turul al doilea de la Roland Garros, cu Zarina Diyas, locul 90 mondial, care a trecut în runda inaugurală de Karina Witthoeft, scor 2-6, 6-4, 6-2, după 2 ore şi 3 minute de joc.

3001 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Zarina Diyas în turul secund de la Roland Garros

Simona Halep o va întâlni pe Zarina Diyas în turul secund de la Roland Garros

Zarina Diyas a avut nevoie de 2 ore şi 3 minute pentru a se califica în turul al doilea, unde va juca cu Simona Halep. A 6-a favorită pe lista capilor de serie a trecut scor 6-2, 6-0, de japoneza Nao Hibino (70 WTA), în primul tur al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari.

Diyas a început slab meciul, iar adversara a profitat imediat, câştigând fără probleme primul set, cu 6-2, după ce a realizat două break-uri. Manşa secundă a fost echilibrată până în game-ul şase, când viitoarea adversară a Simonei Halep a câştigat pe serviciul advers şi a închis apoi setul în favoarea sa, cu 6-4.

Decisivul a fost la discreţia jucătoarei din Kazakhstan, care s-a impus cu 6-2 şi a obţinut calificarea în runda următoare. Va fi a treia confruntare dintre Halep şi Diyas, după disputele din 2014, de la Australian Open şi Wimbledon, când românca s-a impus în minumum de seturi.

Partida Simona Halep - Zarina Diyas va avea loc miercuri, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici