Simona Halep: ”Obiectivul pentru 2020 este câştigarea unui titlu de Mare Şlem, a început să-mi placă”

Simona Halep (4 WTA) a susţinut o conferinţă de presă în Adelaide, luni, înaintea debutului în circuitul WTA de simplu din sezonul 2020, afirmând că obiectivul din noul an este reprezentat de câştigarea unui nou titlu de Mare Şlem, Jocurile Olimpice de la Tokyo rămânând, de asemenea, o prioritate.

763 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: ”Obiectivul pentru 2020 este câştigarea unui titlu de Mare Şlem, a început să-mi placă”

Simona Halep: ”Obiectivul pentru 2020 este câştigarea unui titlu de Mare Şlem, a început să-mi placă”

"Mă simt bine, sunt sănătoasă, nu am probleme. Am avut şansa să mă antrenez corespunzător înaintea începerii sezonului. Am muncit din greu şi mă simt mult mai bine decât la începutul anului recut. Acum, trebuie doar să joc şi să vedem cum decurge. Sunt încântată să fiu aici şi sunt pregătită pentru meciul de simplu de mâine (n.r. - marţi). Nu e niciodată uşor, dar sunt gata pentru bătălii dificile în acest an. Fiind primul turneu, sunt conştientă că va fi puţin mai greu, dar la fel este pentru toată lumea", a spus Halep, continuând: "Nu sunt foarte relaxată, să fiu sinceră. Sunt puţin stresată pentru că am muncit foarte mult în cantonament. Am venit în Adelaide cu 10 zile înainte, iar acesta este un lucru benefic. Pot spune că am şi eu aşteptări mai mari de la mine acum, simt presiunea. Darren (n.r. - Cahill) mi-a spus că pregătirea făcută nu este doar pentru luna aceasta, ci pentru întregul an. Trebuie să joc deoarece am nevoie de meciuri, iar apoi să mă detensionez, aşa cum am făcut în ultimii doi ani. Trebuie să fiu relaxată şi să mă bucur mai mult. Obiectivul pentru acest an este, desigur, câştigarea unui titlu de Mare Şlem, a început să îmi placă. Jocurile Olimpice rămân o prioritate, chiar îmi doresc o medalie. Nu contează care, sau dacă e la simplu, dublu sau dublu mixt, doar vreau una. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să reuşesc asta".

Sportiva din Constanţa a vorbit şi despre relaţia cu antrenorul Darren Cahill, proaspăt revenit în stafful său, dar şi despre iniţiativa lansată de ea, prin care va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor de vegetaţie din Australia de fiecare dată când îl va enerva pe tehnician: "În fiecare zi îi dau bătăi de cap. De fiecare dată când am un meci oficial îi arunc astfel de priviri. Îmi voi nota în carneţel fiecare astfel de moment şi voi dona banii la sfârşitul sezonului australian."

Despre turneul din Adelaide, unde Halep va debuta marţi, românca a spus: "Îmi place oraşul, e ca un fel de casă, să zicem, pentru că Darren este de aici. Este asemănător cu oraşul meu natal, Constanţa. Am petrecut Crăciunul aici în urmă cu câţiva ani, iar oamenii sunt foarte prietenoşi, lucru care mă face să mă simt minunat. Faptul că Darren a revenit în acest oraş înseamnă enorm. Familia este mereu pe primul plan şi mă bucur că sunt din nou împreună şi am ocazia să fiu alături de ei aici".

Partida dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, din turul secund al competiţiei, este programată marţi, nu mai devreme de ora 10:00 (ora României), pe terenul central de la Adelaide. Pentru Halep, favorită a doua a întrecerii şi ocupantă a locului 4 WTA, va fi prima partidă de simplu disputată în sezonul 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici