Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea"

  • Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019, în faţa Serenei Williams
  • Fostul lider mondial a declarat că cele 9 eşecuri cu Serena au ajutat-o să triumfe în finala de la Londra
  • Halep a obţinut două titluri de Grand Slam, Wimbledon şi Roland Garros (2018)
334 afișări
Imaginea articolului Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea"

Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea"

 

Simona Halep a povestit cu zâmbetul pe buze despre finala de la Wimbledon, câştigată în 2019, în faţa celei mai de temut adversare, Serena Williams. Actualul număr 2 în ierarhia mondială, jucătoarea din România a spus, într-un interviu pe eurosport.co.uk, că nu ar fi crezut că va reuşi vreodată se câştige pe iarbă în faţa unei mari campioane. 
 
„Mi-am spus că nu trebuie să mă gândesc că este finala sau că joc împotriva celei mai mari campioane de la Wimbledon. Că nu trebuie să mă gândesc că toată lumea a venit să mă vadă, aşa că am profitat de şansa avută”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.  
 
„N-am fost în viaţa mea atât de concentrată cum am fost atunci, nu am scos niciun cuvânt, ceea ce este imposibil pentru mine. M-am gândit că dacă o să fiu rapidă şi nu o să-i dau ei timp să lovească foarte puternic, am o şansă mare să câştig. Şi am jucat foarte bine în meciul acela", a mai spus aceasta. 
 
Deşi cele două s-au întâlnit în vestiar, Simona Halep susţine că nu a văzut-o pe Williams. 
 
„Eu nu am văzut-o în ziua aceea, eram undeva, într-un colţ al vestiarului, m-am schimbat şi am ieşit. Nu am aşteptat. Şi am aşteptat-o 8 minute până să mergem pe teren. Eram foarte motivată înaintea acelui meci. Aşa că nu am simţit presiune, nu m-am simţit intimidată de ea. La început mi-a fost frică de ea, eram intimidată mereu de ea. Şi când mai ţipă uneori, spune "Hai", dar atunci am intrepretat altfel. Experienţa m-a ajutat să câştig", a declarat Halep. 
 
Simona Halep s-a impus în faţa Serenei Williams în finala de Wimbledon în două seturi, 6-2, 6-2, după 55 de minute de joc. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici