Simona Halep, prezentă la parada militară de 1 decembrie: „La mulţi ani, dragi români!“ - FOTO

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu a lipsit de la parada militară care a trecut pe sub Arcul de Triumf după doi ani. De Ziua Naţională, numărul patru mondial şi-a făcut apariţia la ceremoniile de 1 decembrie cu o panglică tricoloră în piept.

851 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, prezentă la parada militară de 1 decembrie: „La mulţi ani, dragi români!“ - FOTO

Simona Halep, prezentă la parada militară de 1 decembrie: „La mulţi ani, dragi români!“ (Imagine: Facebook/ Mediafax Foto)

Parada militară de 1 decembrie a început la 11:00, cu intonarea imnului naţional, iar printre personalităţile prezente la Arcul de Triumf s-a aflat şi Simona Halep. Constănţeanca a fost impresionată de paradă şi a postat pe Facebook o fotografie realizată în mijlocul cadrelor militare.

Simona le-a urat "la mulţi ani" conaţionalilor ei, cu ocazia Zilei Naţionale: "La mulţi ani, dragi români, la mulţi ani, România!", a scris jucătoarea pe Facebook, dar şi pe Instagram, cealaltă reţea de socializare pe care este activă şi unde apare în maşină, cu o panglică tricoloră cu stema României în piept.

Halep mai are o lună până la începutul noului sezon. Sportiva de 25 de ani va participa duminică la un alt eveniment, Kids Day, unde se va întâlni cu copiii la Centrul Sportiv Pescariu, de la 11:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici