Simona Halep, primită cu flori pe aeroport, la revenirea în ţară. Sportiva a vorbit despre un moment CONTROVERSAT din timpul meciului cu Johanna Konta

Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată de Konta, în sferturi la Wimbledon. Sportiva de 25 de ani spune că nu este o tragedie că a fost eliminată şi aşteaptă cu nerăbdare turneul de la US Open. Halep a fost aşteptată cu flori la aeroport.

1632 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, primită cu flori pe aeroport, la revenirea în ţară. Sportiva a vorbit despre un moment CONTROVERSAT din timpul meciului cu Johanna Konta

Simona Halep, primită cu flori pe aeroport, la revenirea în ţară. Sportiva a vorbit despre un moment CONTROVERSAT din timpul meciului cu Johanna Konta (Imagine: Hepta)

Halep a părăsit în sferturi turneul de la Wimbledon, după ce a fost învinsă în trei seturi de Johanna Konta. Simona spune însă că n-a făcut o tragedie din asta, deoarece în faţă ani buni în care poate câştiga un turneu de Grand Slam: ”Mă simt foarte bine, mă bucur că sunt sănătoasă. Mai am mulţi ani în faţă, aşa că nu sunt tristă că nu am reuşit acum. Sper că voi reuşi [...] Acum mă voi odihni puţin, simt o oarecare oboseală. Însă asta îmi este meseria, iar acum sunt nerăbdătoare să joc în America”, a declarat Halep la revenirea în ţară.

Sportiva născută în Constanţa a vorbit şi despre ultimul punct din meciul cu Johanna Konta, când un spectator a strigat din tribune. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue şi Konta a câştigat: ”Am crezut că se va repeta acel punct din final, aşa au crezut mulţi, dar dacă arbitrul a decis asta, nu am avut ce să fac”.

TITLURILE ZILEI

Halep spune că se bucură că Johanna Konta a fost eliminată în semifinale de Venus Williams: ”Mă bucur că a câştigat Venus, este incredibil ce face ea la 37 de ani”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici