Simona Halep rămâne lider mondial şi după turneul de la Wimbledon. Ocupanta locului 2 WTA a fost eliminată din competiţie

Caroline Wozniacki (locul 2 WTA) a pierdut în turul 2 al turneului de la Wimbledon, în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova (locul 35 WTA), scor 6-4; 1-6; 5-7. În urma aceste înfrângeri, Simona Halep va rămâne pe primul loc şi după Marele Şlem.

4242 afișări
Imaginea articolului Simona Halep rămâne lider mondial şi după turneul de la Wimbledon. Ocupanta locului 2 WTA a fost eliminată din competiţie

Simona Halep rămâne lider mondial şi după turneul de la Wimbledon

Simona Halep şi-a început aventura în drumul spre al doilea turneu de Mare Şlem din carieră, după ce s-a impus, în acest an, la Roland Garros. Şansele ca Simona să se impună şi aici au crescut considerabil, după ce principala ei adversară, daneza Caroline Wozniacki, a fost eliminată încă din turul secund.

Acesta nu este singurul motiv de bucurie. Eliminarea favoritei 2 la Wimbledon o menţine pe Halep pe poziţia de lider şi după terminarea turneului, indiferent de rezultate.

În turul 3, sportiva noastră va evolua împotriva chinezoaicei Saisai Zheng, locul 126 WTA. În singura partidă dintre cele două, Simona s-a impus cu 6-2; 6-3, într-o partidă disputată la Shenzhen, în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici