Simona Halep, recompensată cu o maşină după ce a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul mondial | FOTO

Simona Halep a fost premiată de WTA pentru că a încheiat anul pe locul unu în clasament. A primit un Porsche 718 Boxster GTS, model ce costă aproximativ 90.000 de euro, atinge o viteză de 290 km/h şi ajunge de la 0 la 100 km în 4.3 secunde.

2222 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, recompensată cu o maşină după ce a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul mondial | FOTO

Simona Halep, recompensată cu o maşină după ce a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul mondial

Simona Halep s-a fotografiat alături de noua sa "bijuterie" pe patru roţi, lângă sportiva noastră fiind Micky Lawler (preşedintele WTA) şi Oliver Eidam (Porsche AG).

Constănţeanca e singura jucătoare care s-a calificat la toate cele 5 ediţii de la Singapore - Turneul Campioanelor. Liderul WTA nu participă la turneul din acest an din cauza accidentării la spate pe care a suferit-o la Wuhan, în luna septembrie. În acest sezon a reuşit să cucerească grand slam-ul de la Roland Garros, dar şi turneele de la Shenzhen şi Montreal. Bilanţul ei e de 46 de victorii şi 11 înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici