Simona Halep s-a accidentat: Am avut nişte probleme la gleznă şi la tendonul lui Achile

Simona Halep a declarat, miercuri, la plecarea spre Asia unde va participa la turneele de la Wuhan şi de la Beijing, că a trebuit să se recupereze dintr-o accidentare la gleznă.

1478 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a accidentat: Am avut nişte probleme la gleznă şi la tendonul lui Achile

Simona Halep s-a accidentat: Am avut nişte probleme la gleznă şi la tendonul lui Achile

”Am avut nişte probleme la gleznă şi tendonul lui Achile. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, m-am antrenat în ultima săptămână şi mă simt bine”, a declarat Halep conform DigiSport.

“Este o perioadă destul de importantă chiar dacă este ultima parte a anului. Îmi doresc foarte mult să fac rezultate pentru că în anii ce au trecut nu am fost la nivel maxim. Acum mă simt bine, sunt încrezătoare şi sper să-mi meargă bine”, a mai adăugat sportiva.

Legat de turneele pe care le va disputa în Asia, Simona Halep a comentat: ”Este un pic mai diferit, mâncarea diferită, aerul puţin diferit, cultura de acolo mai diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât mai bine şi să joc cât se poate de bine, dar nu e uşor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de problemă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici