Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill la Cincinnati. Au lăsat să se înţeleagă că ar putea relua colaborarea | VIDEO

Simona Halep a efectuat, luni, primul antrenament pentru turneul de la Cincinnati, la care va debuta miercuri. Alături de româncă a fost şi fostul său antrenor, Darren Cahill.

1189 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill la Cincinnati. Au lăsat să se înţeleagă că ar putea relua colaborarea | VIDEO

Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill la Cincinnati. Au lăsat să se înţeleagă că ar putea relua colaborarea | VIDEO

În imaginile surprinse de jurnaliştii prezenţi la terenul de antrenament, Simona Halep schimbă câteva mingi, iar Darren Cahill vine să îi ofere câteva sfaturi. De altfel, nu este pentru prima dată când antrenorul din Australia este alături de Simona Halep după încheierea colaborării.

 

 

Relaţia dintre Simona Halep şi Darren Cahill a rămas foarte strânsă, chiar dacă australianul a făcut, la final de 2018, anunţul-şoc că încheie colaborarea cu tricolora, pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Cei doi au fost văzuţi împreună pe terenurile de antrenament de la Wimbledon, australianul vizitând-o pe româncă de câte ori a avut ocazia.

Atât Darren Cahill, cât şi Simona Halep, au lăsat să se înţeleagă că în cel mai scurt timp ar putea relua colaborarea în circuit.

După ce a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, în luna iulie, scor 6-2, 6-2, Simona Halep a declarat că speră ca performanţa de la turneul britanic să îl readucă pe Darren Cahill alături de ea.

“M-am simţit puţin pierdută când mi-a spus că ne vom despărţi, dar eram, de asemenea, încrezătoare. Ştiam că dacă voi pune în practică ceea ce m-a învăţat el în cei trei-patru ani, cât am fost împreună, atunci voi avea o şansă bună pe teren. Ne-am despărţit, dar vorbim în continuare. E prietenul meu şi îmi este alături tot timpul. A venit să vadă şi meciuri şi mi-a dat sfaturi prieteneşti. Sper să revină. Poate acest rezultat îl va aduce înapoi”, a declarat Simona Halep, potrivit The Guardian.

Simona Halep va debuta la turneul de la Cincinnati miercuri, împotriva câştigătoarei din partida Ekaterina Alexandrova (43 WTA) – Carla Suarez-Navarro (29 WTA). Partida româncei va avea loc miercuri, la o oră care urmează să fie stabilită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici