Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la Toronto: Am jucat cel mai bun tenis al meu - VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimi de finală la Toronto (Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii în valoare totală de 2.513.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

3015 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la Toronto: Am jucat cel mai bun tenis al meu - VIDEO

Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la Toronto: Am jucat cel mai bun tenis al meu (Imagine: Captura video)

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 21 de minute, pe Jelena Jankovici (Serbia), poziţia 23 în ierarhia mondială.

Jucătoarea româncă a declarat, miercuri, după calificare, că a jucat cel mai bun tenis al ei în meciul cu Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4.

"Sunt extrem de feicită că am câştigat, deoarece mă aşteptam la un meci greu. Sunt fericită pentru că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mulţumesc publicului că a fost alături de mine. Mulţumesc românilor că sunt alături de mine. Sunt fericită cu ce am realizat astăzi şi pot apune că a fost o zi bună. Mă simt confortabil să joc aici şi abia aştept meciul următor", a spus Halep.

În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Angelique Kerber (Germania), favorită 13 şi locul 11 WTA, şi Monica Puig (Puerto Rico), jucătoare venită din calificări şi poziţia 96 în clasamentul mondial.

Halep a jucat două meciuri cu Kerber şi s-a impus de fiecare dată, 5-7, 6-2, 7-5, în turul doi la Saint Raphael, în 2009, şi 6-2, 6-3, în finala de anul trecut de la Doha. Jucătoarea din Constanţa nu s-a întâlnit niciodată cu Monica Puig.

Pentru calificarea în optimi de finală la Rogers Cup, Simona Halep va primi 105 puncte WTA şi un cec în valoare de 25.380 de dolari.

Simona Halep: Am jucat cel mai bun tenis al meu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici