Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, marţi, meciul cu sportiva cehă Barbora Krejcikova (poziţia 200 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-1, în primul tur al turneului BRD Bucharest Open, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

2013 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open

Meciul a durat o oră şi 43 de minute. Simona a avut nevoie de 44 de minute pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc, după tranziţia de la iarbă la zgură. În debutul primului set, românca şi-a pierdut serviciul şi nu a mai reuşit să recupereze deficitul. Apoi, Halep a avut un joc aproape perfect în special la retur. Până la final, a cincea jucătoare a lumii a mai cedat două game-uri pe serviciu şi a reuşit break-ul pe fiecare dintre serviciile adversarei.

Pentru accederea în optimile turneului de la Bucureşti, Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 3.310 de dolari.

În turul următor al competiţiei WTA de categorie International, Halep o va întâlni pe bulgăroaica Isabella Shinikova (24 de ani, locul 156 WTA). Shinikova a disputat doar trei meciuri pe tabloul principal al unor turnee WTA în acest an, fiind obişnuită cu turnee de categorie inferioară ITF.

Simona Halep (24 de ani) este principala favorită la câştigarea turneului BRD Bucharest Open. Românca s-a impus la Bucureşti în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici