Simona Halep s-a calificat în semifinale: Mă simt bine la Shenzen

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

1091 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în semifinale: Mă simt bine la Shenzen

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Shenzen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi două minute, pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 84 în ierarhia mondială.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Saisai Zheng (China), locul 97 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 6-2, de Zarina Dias (Kazahstan), a patra favorită a competiţiei şi poziţia 32 în clasamentul mondial. Halep şi Zheng (20 de ani) nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Pentru calificarea în semifinale la Shenzen, Simona Halep va primi 110 puncte WTA şi un cec în valoare totală de 29.730 de dolari.

Simona Halep: Mă simt bine la Shenzen

Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în semifinalele turneului de la Shenzen, că se simte bine la competiţia din China.

"Este primul meu turneu în acest an şi mă simt bine aici la Shenzen. Mulţumesc publicului care a venit să mă susţină. Sper ca publicul să fie cu mine şi mâine când o voi întâlni pe Saisai Zheng", a spus Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici