Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 13, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 Rogers Cup.

2646 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida a durat două ore şi 23 de minute şi l-a finalul ei Halep a înregistrat a treia victorie în faţa lui Kerber din tot atâtea meciuri disputate

În faza următoare, Halep va juca împotriva câştigătoarei din meciul Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 14 WTA şi cap de serie numărul 6 - Alize Cornet (Franţa), locul 28 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 52.430 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici