Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Guangzhou International Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Guangzhou International Open, după ce a trecut în optimi de sportiva ungară Timea Babos, locul 76 WTA, scor 6-4, 6-0.

523 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Guangzhou International Open

Simona Halep (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Meciul a durat 66 de minute.

În sferturi, Halep o va întâlni în premieră pe sportiva cehă Denisa Allertova, locul 74 WTA, care a învins-o pe Bojana Jovanovski (Serbia - locul 113 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/5).

Tot miercuri, Monica Niculescu, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe suedeza Rebecca Peterson, locul 147 WTA, venită din calificări, după un meci de peste două ore.

În faza următoare, Niculescu va evolua împotriva sportivei Yanina Wickmayer din Belgia, locul 56 WTA.

Niculescu a câştigat ediţia 2014 a acestui turneu, la simplu, după ce a învins-o, cu 6-4, 6-0, în finală, pe franţuzoaica Alize Cornet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici