Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 55 WTA.

3863 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells

Simona Halep, prima jucătoare calificată în sferturi la Indian Wells

Halep a obţinut calificarea în sferturi la capătul unui meci care a durat o oră şi 17 minute, reuşind să concretizeze prima minge de meci de care a avut parte.

"Ne-am antrenat împreună în urmă cu câteva zile şi am pierdut contra ei, dar eram pregătită. Ştiam că nu trebuie să greşesc prea mult şi mi-a ieşit", a spus, la finalul partidei, Halep, campioană la Indian Wells în 2015. "Trofeul era foarte greu, dar întotdeauna este o plăcere să joc aici, publicul e minunat. Sper ca în turul următor să joc mai bine", a adăugat liderul mondial.

În sferturi, Halep o întâlneşte pe croata Petra Martic, numărul 51 mondial, care a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, locul 54 WTA, scor 6-3, 7-6 (4).

Va fi cea de-a treia întâlnire dintre Simona Halep (26 de ani) şi Petra Martic (27 de ani). Până acum, scorul meciurilor directe este egal. Croata a câştigat în 2011, la Copenhaga, primul meci dintre cele două, cu 6-3, 5-7, 7-5, iar Halep s-a impus în 2015, la Guangzhou, 6-4, 6-2.

Simona Halep, care a ajuns doar până în turul trei la ediţia de anul trecut, şi-a asigurat, astfel, un cec în valoare de 167.195 de dolari şi 215 puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici