Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, s-a calificat, miercuri, în turul trei al turneului de la Wimbledon (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de lire sterline.

2117 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

Halep a învins-o în turul secund pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 97 în clasamentul WTA, scor 7-5, 6-3, după o oră şi 31 de minute de joc.

În turul următor, sportiva din Constanţa o va întâlni pe câştigătoarea meciului Carla Suarez Navarro (Spania, 27 WTA) - Shuai Peng (China, 37 WTA).

Pentru accederea în turul al treilea la competiţia de la All England Club, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 102.892 de euro şi 130 de puncte în ierarhia mondială.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici