Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Indian Wells. Cine va fi adversara româncei

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, învingând-o în runda secundă, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusă Daria Gavrilova, numărul 106 mondial.

1958 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Indian Wells. Cine va fi adversara româncei

Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Indian Wells (Imagine: Hepta)

Simona Halep s-a impus într-o oră şi 50 de minute în faţa jucătoarei ruse venită din calificări.

Prin accederea în runda a treia, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Simona Halep va evolua în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu americanca Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26.

Lepchenko a dispus, vineri, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, de compatrioata ei Schia Vickery, locul 152 WTA, beneficiară a unui wild card.

Născută la Taşkent, în Kazahstan, Lepchenko, 28 de ani, a pierdut singura întâlnire disputată cu Halep, scor 6-4, 0-6, 6-1, în turul al doilea al Australian Open, ediţia din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici