Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Roland Garros: Sunt mulţumită de jocul de azi. Sper să fie şi mai bine în meciurile următoare

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, joi, scor 6-4, 6-3, pe Tatjana Maria (Germania, 102 WTA), şi a obţinut calificarea în turul trei al turneului de la Roland Garros. La finalul meciului, constănţeanca a declarat că este mulţumită de jocul prestat.

3720 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Roland Garros: Sunt mulţumită de jocul de azi. Sper să fie şi mai bine în meciurile următoare

Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Roland Garros (Imagine: Hepta)

După un început mai şters, în debutul primului set, Simona a preluat controlul asupra meciului, fără să ajungă însă la nivelul cel mai ridicat al său. Diferenţa de valoare s-a văzut şi, în cele din urmă, Halep a ieşi câştigătoare de pe Suzanne Lenglen. La final, cea mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a spus că speră, totuşi, ca zilele următoare jocul să fie şi mai consistent.

"Sunt mulţumită de jocul de azi. Sper să fie şi mai bine în meciurile următoare", a declarat Simona la microfonul Eurosport, după meci. În turul următor, Halep o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA).

Pentru accederea în turul trei la competiţia pariziană, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 120.000 de euro şi 130 de puncte în clasamentul mondial.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 24 de minute. Primul set a fost echilibrat, chiar dacă din game-ul cinci a început o serie de cinci break-uri, trei de partea Simonei, două de partea adversarei (5-4). În final, Simona Halep şi-a trecut în cont primul set, scor 6-4, în 44 de minute, după un serviciu consolidat în ultimul game.

În actul secund, Halep a avut nevoie de două break-uri pentru a câştiga şi setul doi. Sportiva din Constanţa a reuşit să câştige setul, scor 6-3, după 40 de minute. În turul următor, Halep o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA).

Pentru accederea în turul trei la competiţia pariziană, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 120.000 de euro şi 130 de puncte în clasamentul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici