Simona Halep s-a oprit în turul secund la Roland Garros. A pierdut 8 game-uri la rând, apoi a cerut timeout medical

Simona Halep, 30 de ani, 19 WTA, a fost eliminată joi de la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, în turul secund, de chinezoaica Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6.

1003 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a oprit în turul secund la Roland Garros. A pierdut 8 game-uri la rând, apoi a cerut timeout medical

Simona Halep s-a oprit în turul secund la Roland Garros. După ce a pierdut 8 game-uri la rând, campioana din 2018 a cerut timeout medical

Simona Halep îşi ia rămas bun prematur de la actuala ediţie a turneului parizian, ştiut fiind că zgura este suprafaţa sa preferată de joc.

Meciul s-a rupt la scorul 6-2, 2-1 pentru româncă. De atunci, sportiva din Constanţa a pierdut 8 game-uri la rând.

La 0-3 în decisiv, Simona a primit îngrijiri medicale. În game-ul imediat, a servit şi a pus primul punct pe tabelă în setul 3. Asiatica şi-a continuat marşul şi a învins lejer.

Meciul a durat o oră şi 56 de minute.

Adversara are 19 ani şi ocupă locul 74 WTA.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 (a învins-o pe Sloane Stephens), iar în alte două dăţi, 2014 şi în 2017, a jucat finala, cedând la rusoaica Maria Sharapova, respectiv la letona Jelena Ostapenko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici