Simona Halep se califică fără emoţii în turul doi la Wimbledon 2018: "Nu e uşor după ce câştigi un Grand Slam să revii pe teren" | VIDEO

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon 2018, marţi, pe Terenul Central, scor 6-2, 6-4 în faţa japonezei Kurumi Nara, într-o oră şi 17 minute.

3204 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se califică fără emoţii în turul doi la Wimbledon 2018: "Nu e uşor după ce câştigi un Grand Slam să revii pe teren" | VIDEO

Simona Halep - Kurumi Nara se joacă ACUM la Wimbledon | LIVE

"Nu e uşor după ce câştigi un Grand Slam să revii pe teren. Mi-am propus să fiu puternică pe picioare, pentru că ştiam bine cum joacă - ea joacă plat. Nu m-am gândit prea mult la faptul că nu am meciuri în picioare pe această suprafaţă. Nu mă gândesc la rezultat, nici la numărul unu mondial, încerc să mă concentrez pe jocul meu şi pe ceea ce trebuie să fac eu", a declarat Simona Halep, care avansează spre un tur doi cu Saisai Zheng (126 WTA), jucătoare pe care a învins-o cu 6-2, 6-3 în singurul meci direct, la Shenzhen, în ianuarie 2015.

LIVE BLOG, pe www.prosport.ro.

UPDATE 20:22  Game, set, meci, Simona Halep. Numărul unu mondial se califică fără emoţii în turul secund la Wimbledon, 6-2, 6-4, punând capăt meciului cu un serviciu apăsat, pe care Kurumi Nara nu îl poate returna. Şi, inevitabil, ne place, place, place - vorba cântecului - întrebarea pusă pe contul oficial de Twitter al turneului de la Wimbledon.

 

 

UPDATE 20:02 Simona Halep avansează spre turul doi. 6-2, 4-2.

UPDATE 20:02 Halep are, o dată în plus, emoţii pe tura de serviciu, dar agresivitatea şi pasul în faţă o scoate din dificultate. Românca are meciul în mână, dar şi oportunitatea de a face reglaje. Halep - Nara 6-2, 3-1.

UPDATE 19:54 Setul doi are un start identic cu primul în duelul Halep - Nara: Kurumi serveşte, începe bine cu forehand câştigător, vine dubla greşeală, iar Simona ia break cu două lovituri câştigătoare consecutive. Cu emoţii, trece de prima tură de serviciu, după ce a fost împinsă la egalitate şi se distanţează la două lungimi. Halep - Nara 6-2, 2-0

UPDATE 19:43 SET, SIMONA HALEP, 6-2. Constănţeanca are nevoie de 38 de minute pentru a închide cu un scor categoric o manşă mai echilibrată decât o arată scorul. Este însă un test util, în care Simona se remarcă la serviciu (frecvenţă şi eficienţă a primului serviciu de peste 70%), dar şi la capitolul care i-a asigurat practic supremaţia la Roland Garros - o dominaţie nadaliană la retur. adusă eficient pe iarbă de pe zgură (54% puncte câştigate contra niponei Kurumi Nara).

UPDATE 19:13 Simona reia exact din locul în care lăsase jocul la Roland Garros: zbârnâie pe serviciu, găseşte balanţa corectă la slice şi atacă deja plasa. Break confirmat, fără punct pe pierdut pe prima tură de lansare. Halep - Nara 2-0.

UPDATE 19:05 Kurumi Nara serveşte prima în meci.

UPDATE 19:00 Regina revine, după 24 de zile, pe terenul de tenis. Atât a trecut de la finala feminină a Roland Garros-ului, până la debutul Simonei Halep la Wimbledon 2018. Nu a jucat pe iarbă meci oficial, îi are în lojă pe Darren Cahill - într-un superb echipament Nike, alb, cu inscripţii aurii, dar şi Andrei Pavel.  Până acum, pe Central, favoriţii nu au pierdut set.

 

 

UPDATE 18:50 Două victorii iberice în minimum de seturi, ne dau undă verde pe Central pentru meciul Simona Halep - Kurumi Nara. Garbine Muguruza a trecut cu 6-2, 7-5 de Naomi Broady, iar rafael Nadal l-a depăşit cu 6-3, 6-3, 6-2 pe israelianul Dudi Sela.

România - Japonia este un duel în două acte, marţi, la Wimbledon, construit parcă după logica FED Cup. Cele mai bune două jucătoare nipone sunt faţă în faţă cu rachetele #1 şi #6 din România. Japonezele, ambele născute la Osaka, se bazează pe forehanduri agresive şi agresivitate de pe linia de fund a terenului, pe post de săbii, însă contrastul dintre ele nu putea fi mai mare: Nara este una dintre cele mai scunde jucătoare din istoria recentă a circuitului feminin, în timp ce conaţionala sa, Naomi, la 1,80 m, este una dintre jucătoarele înalte de pe tur, capabilă de a genera forţă impresionantă.

Simona Halep, cea mai bună jucătoare a lumii, dispută primul meci după triumful de la Roland Garros şi va închide programul de marţi pe Terenul Central, urmând să înceapă duelul său cu micuţa japoneză de doar 1,55 m, Kurumi Nara (100 WTA) după încheierea partidelor Garbine Muguruza - Naomi Broady şi Rafael Nadal - Dudi Sela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici