Simona Halep se pregăteşte să plece alături de echipa României la Ostrava: "Nu va fi uşor, dar putem visa la trofeul cel mare"

Simona Halep se pregăteşte să plece alături de echipa României la Ostrava, acolo unde sportivele noastre vor juca în faţa reprezentantelor Cehiei, în Fed Cup.

820 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se pregăteşte să plece alături de echipa României la Ostrava: "Nu va fi uşor, dar putem visa la trofeul cel mare"

Simona Halep: Obiectivul meu principal este să facem treabă bună la Fed Cup

După câştigarea primului turneu de Grand Slam din carieră, fostul lider WTA are un alt vis pentru 2019:

"Mi-aş dori să mai câştig unul, dar obiectivul meu principal este să facem treabă bună la Fed Cup anul acesta. Nu va fi uşor, dar putem visa la trofeul cel mare".

Simona Halep a susţinut o conferinţă de presă la Braşov acolo unde a vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge cea mai importantă tenismenă din lume.

"Nu cred că poţi să faci nimic important în viaţa fără sacrificii. Fără ele nu poţi să ajungi la cel mai înalt nivel. Am făcut multe sacrificii în viaţă, dar două dintre ele au fost foarte mari şi probabil datorită lor am reuşit să ajung unde sunt acum", a spus numărul trei în ierarhia mondială, care a vorbit şi despre cine este Simona Halep atât pe teren, cât şi în afara lui:

"Nu prea sunt atât de impulsivă şi nervoasă în viaţa de zi cu zi. În teren sunt puţin altfel. Lupt mult mai mult şi nu cedez. În viaţa personală sunt mult mai normală şi mult mai moale.

Am aceleaşi principii şi pe teren şi în afara lui. Visul meu e să termin cu bine un meci, să câştig, pentru că sunt o fire foarte competitivă şi să fiu fair-play.

Îmi place să privesc adversarul ca pe un prieten. Poate e mult spus prieten, ca un amic, un coleg. Nu neapărat ca pe cineva cu care trebuie să lupt ci ca pe cineva care ar putea să mă ajute pe mine să fiu mai bun".

Următoarele trei competiţii la care va participa Simona Halep sunt meciul de Fed Cup cu Cehia, apoi turneele de la Doha şi Dubai.

La Ostrava, pentru întâlnirea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, se vor deplasa jucătoarele:

Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (28 WTA), Irina Camelia Begu (71 WTA), Ana Bogdan (99 WTA) şi Monica Niculescu (100 WTA)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici