Simona Halep, semifinală cu Bianca Andreescu la Bad Homburg

Simona Halep (19 WTA) nu a avut nicio emoţie joi seara în sfertul de finală de la turneul de tenis pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), trecând cu un categoric 6-2, 6-1 de sportiva americană Amanda Anisimova (25 WTA).

1018 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, semifinală cu Bianca Andreescu la Bad Homburg

Simona Halep, semifinală cu Bianca Andreescu la Bad Homburg

Halep a avut nevoie doar 55 de minute pentru a se impune clar în faţa americancei, preluând conducerea cu 2-1 în întâlnirile directe.

Românca a servit 10 aşi şi a fost net superioară la toate capitolele. Americana a avut şi mici probleme medicale, însă Halep nu s-a arătat afectată de pauza medicală a Anisimovei, cedând în total doar 3 game-uri.

În semifinală, Simona Halep o întâlneşte pe Bianca Andreescu (64 WTA).

La interviul de pe teren, Halep a declarat:

”Ştiam că joacă rapid şi că trebuie să fiu la fel. Sunt bucuroasă că am cîştigat. Îmi plac oamenii de aici, cărora le mulţumesc că m-au susţinut. Va fi un meci greu, cu Bianca. E un meci pe iarbă, deci va fi diferit. Sunt pregătită. Mă bucur de victoria de azi, apoi mâine mă voi concentra şi pe acel meci.”

Pentru prezenţa în semifinală, Halep va primi 8.871 euro şi 110 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici