Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi de la Wimbledon. Nr. 1 mondial va juca împotriva unei sportive din afara top 100, Kurumi Nara.

3671 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon

Liderul WTA porneşte în drumul spre câştigarea celui de-al doilea turneu de Mare Şlem. Vineri s-a tras la sorţi tabloul, iar sportiva noastră, principala favorită la câştigarea trofeului, are de înfruntat o adversară aflată pe locul 101 al clasamentului de simplu, Karumi Nara (Japonia). Cele două s-au mai înfruntat o singură dată până acum, Simona reuşind să se impună cu un dublu 6-2, într-o partidă care a avut loc la Indian Wells, în 2014.

În ediţia precedentă a Wimbledon, Halep a ajuns până în sferturile competiţiei, unde a fost învinsă de britanica Johhana Konta, scor 6-7(2); 7-6(5); 4-6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici