Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Simona Halep (1 WTA) şi-a aflat adversara din sferturile turneului de la Madrid. Liderul mondial va juca împotraiva Karolinei Pliskova (Cehia, 6 WTA), după ce astăzi a trecut în două seturi, 6-1, 6-4, de sora acesteia, Kristyna.

2886 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Halep o va întâlni în sferturi pe Karolina Pliskova, sora geamănă a Kristynei Pliskova. Karolina a trecut în două seturi de Sloane Stephens, 6-2, 6-3.

Pliskova şi Halep s-au întâlnit până acum de opt ori, iar Simona conduce la dueluri directe cu 7-1. Ultima dată, cele două s-au întâlnit la ediţia din acest an a Australian Open, tot în sferturile de finală, iar atunci Halep s-a impus cu 6-3, 6-2, şi a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o în faţa Carolinei Wozniacki.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici