Simona Halep şi-a revăzut "coşmarul". Află cine este singura adversară care a învins-o cu 6-0, 6-0

  • Simona Halep a participat la un interviu haios cu Raluca Olaru
  • Olaru este singura jucătoare care a învins-o pe Halep cu 6-0, 6-0
  • Cele două sportive au comentat momentul petrecut în perioada junioratului
1584 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a revăzut "coşmarul". Află cine este singura adversară care a învins-o cu 6-0, 6-0

Sursa FOTO: captură ecran Facebook

Credeai că ştii totul despre Simona Halep? Cea mai bună jucătoare de tenis din România şi-a amintit de un moment din vremea junioratului, când a suferit cel mai drastic eşec din întreaga carieră. Raluca Olaru a fost cea care o învingea cu un dublu 6-0, în urmă cu 16 ani. Cele două sportive s-au aflat faţă în faţă în timpul unui interviu. Halep a fost cea care a pus ultima întrebare.

Halep: Cum te-ai simţit când mi-ai dat 12-0, la 14 ani? Singurul 12-0 din viaţa mea este luat de la Raluca Olaru. 
Raluca Olaru: Mă crezi că eu nu ţin minte momentul? Ai dat mai demult un interviu şi a început lumea să mă întrebe dacă te-am bătut cu 12-0. Nu ştiu, nu ţin minte.
Halep: La naţionale, aveai 14 ani şi eu aveam 12 ani. Nu reuşeam să iau niciun game. 6-0, 6-0, singurul din viaţa mea.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici