Simona Halep şi Belinda Bencic vor juca vineri în semifinalele de la Madrid. Ora meciului

Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat ora la care se va juca partida Simona Halep - Belinda Bencic, din semifinalele competiţiei. Sportiva din Constanţa o va întâlni pe jucătoarea din Elveţia pentru a patra oară în meci direct.

2510 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Belinda Bencic vor juca vineri în semifinalele de la Madrid. Ora meciului

Simona Halep şi Belinda Bencic vor juca vineri în semifinalele de la Madrid. Ora meciului

Meciul dintre Halep (3 WTA, 27 de ani) şi Bencic (18 WTA, 22 de ani) e programat să înceapă undeva în jurul orei 15:00, ora României, pe terenul central de la Mutua Madrid Open.

Partida dintre cele două e programată a doua, după un meci din circuitul masculin, Novak Djokovic - Marin Cilic.

Bencic o conduce pe Halep la meciurile directe cu 2-1. Cele două s-au întâlnit ultima dată tot în 2019, la turneul de la Dubai, când sportiva din Elveţia s-a impus în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2.

Miza meciului a crescut subit pentru Simona Halep, odată ce Naomi Osaka a părăsit turneul de la Madrid, fiind învinsă chiar de Belinda Bencic, scor 3-6, 6-2, 7-5.

Românca poate redeveni lider mondial în cazul în care va câştiga competiţia din capitala Spaniei, la care a mai triumfat în 2016 şi 2017.

Turneul de la Madrid este dotat cu premii în valoare totală de puţin peste şapte milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici