Simona Halep şi Gabriela Ruse eliminate din proba de dublu la Melbourne

Simona Halep şi Gabriela Ruse au făcut pereche la turneul de tenis Summer Set 2, de la Melbourne, unde au fost însă învinse chiar în primul tur, de perechea alcătuită din jucătoarea cehă Katerina Siniakova şi americana Bernarda Pera.

565 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Gabriela Ruse eliminate din proba de dublu la Melbourne

Simona Halep şi Gabriela Ruse eliminate din proba de dublu la Melbourne

Halep şi Ruse au fost învinse în două seturi, cu 2-6, 6-7 (5-7), după o oră şi 18 minute de joc.

După un prim set pierdut categoric, în care au cedat de 3 ori serviciul, Halep şi Ruse au condus în actul secund, care a ajuns în cele din urmă la tiebreak. Cele două au avut la îndemână şansa de a duce meciul în decisiv, dar la 5-3, cuplul ceho-american a realizat 4 puncte consecutive şi şi-a adjudecat partida.

Gabriela Ruse şi Simona Halep s-ar putea confrunta pe tabloul de simplu al aceluiaşi turneu, în optimile de finală ale competiţiei, meciul urmând a se juca miercuri noaptea, dar numai dacă Halep va trece în primul tur de australianca Destanee Aiava, numărul 316 mondial, venită din calificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici