Video Simona Halep şi Horia Tecău s-au calificat în turul al doilea al probei de dublu mixt, la US Open - VIDEO

Perechea Simona Halep/Horia Tecău a învins, joi, cu scorul de 6-1, 6-2, în 46 de minute, cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, şi s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu mixt de la US Open.

2297 afișări

Învingătorii vor primi un cec în valoare totală de 10.000 de dolari pentru calificarea în manşa secundă.

În această fază, Tecău şi Halep vor juca împotriva echipei Julia Goerges Nenad Zimonjici (Germania/Serbia), cap de serie numărul 8.

Aât Halep, cât şi Tecău sunt în concurs şi pe alte tablouri, jucătoarea la simplu, în turul al treilea, iar tenismenul la dublu masculin, în turul I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici