Simona Halep şi Irina Begu debutează luni în turneul de dublu de la Madrid

O echipă 100% românească formată din Simona Halep şi Irina Begu debutează luni în turneul de dublu de la Madrid! Simona şi Irina vor juca în jurul orei 14:30 contra a două specialiste ale probei de dublu: Abigail Spears (SUA) şi Katarina Srebotnik (Slovenia).

1028 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Irina Begu debutează luni în turneul de dublu de la Madrid

Simona Halep şi Irina Begu debutează luni în turneul de dublu de la Madrid

După ce au reuşit să câştige la simplu (6-1, 6-2 cu Pliskova, respectiv 6-4, 6-4 în faţa Vesninei), în primul tur al competiţiei Premier Mandatory, Halep şi Begu forţează o victorie şi la dublu! Cele două fac tandem în circuitul WTA după patru ani, iar în manşa inaugurală se vor lupta cu Spears şi Srebotnik, favorite numărul 8 la Madrid. Meciul este programat pe "Terenul 7" al complexului de la "Caja Magica", imediat după încheierea partidei dintre cuplurile Monica Niculescu/Cristina McHale şi Barbora Krejcikova/Alla Kudryavţeva (a început la ora 13:00).

Echipa "SIRINA" se află la a treia prezenţă într-un turneu WTA, precedentele două aventuri fiind trăite de Simona şi Irina la US Open 2011 (turul doi) şi Hobart 2013 (sferturi de finală). Simona a dezvăluit şi motivul pentru care a decis să joace alături de Irina la Madrid: "Îmi plac meciurile de dublu mai mult decât înainte, aşa că va fi un antrenament bun. Mi-am schimbat puţin mentalitatea şi pot să zic că intru la dublu acum cu speranţa că voi câştiga. Sper să câştig cu Irina şi chiar îmi face plăcere să joc cu ea", a spus Halep pentru Digisport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici