Simona Halep şi Irina Begu se înfruntă la Roland Garos. Alte trei românce, în turul 2 la Paris

  • Simona Halep este favorita numărul 1 la câştigarea Roland Garros
  • Halep a învins-o pe Begu în două seturi la Praga în august
  • Simona Halep va redeveni numărul 1 WTA dacă ia trofeul la Paris
1225 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Irina Begu se înfruntă la Roland Garos. Alte trei românce, în turul 2 la Paris

Simona Halep şi Irina Begu se înfruntă la Roland Garos. Alte trei românce, în turul 2

Simona Halep şi Irina Begu se înfruntă în turul doi de la Roland Garros. Va fi a şaptea confruntare dintre cele două românce, iar Halep nu a pierdut niciodată.

Ultima dată s-au întâlnit în semifinalele turneului de la Praga. De data asta va fi prima oară când Halep şi Begu joacă una contra celeilalte pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Cele două sunt prietene şi pe teren, dar şi în afara lui.

„Cu Simona mă înţeleg extraordinar de bine. Am legat o prietenie frumoasă, vorbim multe, ne sfătuim, ne încurajăm” spunea Begu acum doi ani.

Au câştigat împreună titlul la dublu la Shenzen în 2018, singurul de acest fel din palmaresul lui Halep.

Nu doar Halep şi Begu au ajuns în turul doi la Paris. Irina Bara, Patricia Ţig şi Ana Bogdan joacă şi ele pentru un loc în şaisprezecimi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici