Simona Halep şi Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur al probei de dublu, la Shenzen

Perehea Simona Halep/ Monica Niculescu a pierdut, marţi, scor 3-6, 3-6, în faţa cuplului din Rusia, Natela Dzalamidze/ Veronika Kudermetova, în runda inaugurală a probei de dublu a turneului de la Shenzhen, disputat pe suprafaţă dură.

885 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur al probei de dublu, la Shenzen

Simona Halep şi Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur al probei de dublu, la Shenzen (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Halep şi Niculescu au reuşit un singur break în primul set, faţă de două ale adversarelor. Începutul setului secund a aparţinut tot cuplului din Rusia, Dzalamidze/Kudermetova, care a reuşit să câştige pe serviciul advers încă din primul game. Cele două sportive din Rusia au servit pentru meci la 5-2, însă Halep şi Niculescu au reuşit break-ul, pe care nu şi l-au putut menţine, astfel că Dzalamidze/Kudermetova au închis apoi meiul cu 6-3, 6-3, după trei mingi de meci salvate de perechea română.

Pentru participarea în primul tur al probei de dublu, pe tabloul principal, Simona Halep şi Monica Niculescu vor primi un cec în valoare de 2.000 de dolari şi un punct WTA.

Monica Niculescu încheie astfel turneul de la Shenzen, după ce a fost eliminată şi în proba de simplu, de Qiang Wang, în timp ce Simona Halep va evolua miercuri dimineaţă, pe tabloul de simplu, în optimile de finală, împotriva cehoaicei Katerina Siniakova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici