Simona Halep şi Monica Niculescu şi-au aflat posibilele adversare ale turneului de la Doha

Simona Halep, locul patru în clasamentul WTA, şi-a aflat posibila adversară din turul secun al turneului de la Doha, din Qatar, competiţie care face parte din categoria Premier Five

909 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Monica Niculescu şi-au aflat posibilele adversare ale turneului de la Doha

Simona Halep şi Monica Niculescu şi-au aflat posibilele adversare ale turneului de la Doha (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Cotată cu a doua şansă la trofeu, în urma campioanei de la Australian Open, Angelique Kerber, va juca direct în turul doi, acolo unde o aşteaptă un potenţial duel cu reprezentanta Franţei, Caroline Garcia, locul 38 în clasamentul WTA. Monica Niculescu, distribuită pe jumătatea Simonei, dar pe sfertul dominat de Agnieszka Radwanska, are un meci şi mai dificil la debut: Sabine Lisicki, locul 32 în clasamentul mondial, va fi prima sa adversară.

Serena Williams (1 WTA) şi Maria Şarapova (6 WTA) sunt marile absente ale turneului de la Doha, în timp ce Lucie Safarova (10 WTA) revine în circuit, pentru a disputa primul său concurs din 2016. Turneul de la Doha este dotat cu totale de 2.517.250 dolari şi va debuta luni, 22 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici