Simona Halep şi Novak Djokovic au participat la Dineul Campionilor, la Wimbledon/ Djokovic, cuvinte de laudă la adresa României şi a campioanei | FOTO, VIDEO

Simona Halep (4 WTA) şi Novak Djokovic (1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, la Wimbledon, după ce aceştia au triumfat la All England Club.

14144 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Novak Djokovic au participat la Dineul Campionilor, la Wimbledon/ Djokovic, cuvinte de laudă la adresa României şi a campioanei  | FOTO, VIDEO

Simona Halep şi Novak Djokovic au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon (Imagine: Twitter Wimbledon)

Novak Djokovic (1 ATP) şi Simona Halep (4 WTA) au participat, duminică seară, la Dineul Campionilor, organizat la Guildhall, în Londra. Cei doi au triumfat la Wimbledon, iar sârbul a avut cuvinte de laudă la adresa româncei.

Simona Halep a strălucit la eveniment, sportiva din România purtând o rochie elegantă, de culoare neagră. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul aşteptărilor, sârbul schimbând echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru. Cei doi s-au fotografiat ţinând în mâini trofeele câştigate.

Prezent pe scenă alături de Simona Halep, Novak Djokovic a avut numai cuvinte frumoase la adresa României şi a campioanei de la Wimbledon: "Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială".

Printre celebrităţile care au mai luat parte la eveniment se numără Todd Woodbridge, Rod Laver, Susan Johnson sau Chris Wilkinson.

Conform tradiţiei, cei doi campioni au trebuit să deschidă balul cu un dans. După finala câştigată împotriva Serenei Williams, Halep declara în conferinţa de presă: ”Voi fi foarte încordată dacă va trebui să dansez. Dar sper că voi fi în regulă. Voi fi bine şi mă voi bucura de noapte.”

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, 13 iulie, pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2, câştigând cel de-al doilea trofeu de Grand Slam al carierei sale.

Djokovic a reuşit şi el să câştige finala masculină de la Wimbledon, impunându-se în faţa lui Roger Federer, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Astfel sârbul i s-a alăturat campioanei române la petrecerea de celebrare a evenimentului sportiv.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici