Simona Halep şi Shuai Zhang joacă astăzi în sferturile turneului de la Wimbledon 2019

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că meciul din sferturile de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, are loc marţi, ora 15:00, ora României!

7300 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Shuai Zhang joacă astăzi în sferturile turneului de la Wimbledon 2019

Simona Halep şi Shuai Zhang joacă astăzi în sferturile turneului de la Wimbledon. ORA meciului

Partida va avea loc pe Terenul 1 de la Wimbledon, acelaşi pe care a învins-o pe Cori Gauff, în turul 4. Deşi pare un adversar facil pentru Simona Halep, Zhang a reuşit să învingă câteva nume importante la turneul britanic, în 2019.

Printre “victimele” sale se numără: Caroline Garcia, Yanina Wickmayer (semifinalistă la US Open 2009), Caroline Wozniacki şi pe tânăra Dayana Yastrenska (Ucraina). Zhang are un avantaj la capitolul statistică în faţa Simonei Halep, care e condusă la întâlnirile directe. Sportiva din China a învins-o în două rânduri pe adversara din sferturi, în 2016, la Beijing şi Australian Open, în timp ce Halep a câştigat prima întâlnire directă, din 2012, la Indian Wells.

În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze. Simona, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina - care ar avea nevoie să câştige un meci în plus faţă de româncă, sau de Johanna Konta - care o poate depăşi doar dacă va câştiga trofeul iar Simona nu trece, luni, de Cori Gauff.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici