Simona Halep şi Sorana Cîrstea debutează sâmbătă la turneul WTA de la Beijing. Când va avea loc meciul

Organizatorii turneului WTA de la Beijing au publicat vineri programul competiţiei desfăşurate pe suprafaţă dură şi dotată cu premii totale în valoare de 6.381.679 milioane dolari.

1165 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Sorana Cîrstea debutează sâmbătă la turneul WTA de la Beijing. Când va avea loc meciul

Simona Halep şi Sorana Cîrstea debutează sâmbătă la turneul WTA de la Beijing

Simona Halep va juca sâmbătă, de la ora 20:30, ora României, împotriva numărului 51 mondial, Alison Riske. Înainte de meciul Simonei se mai joacă partidele Angelique Kerber - Naomi Osaka şi Petra Kvitova - Kristyna Pliaskova.

Sorana Cîrstea, locul 46 WTA, va juca tot sâmbătă, în primul tur, împotriva Monei Barthel, poziţia 49 WTA în ierarhia mondială, cel mai probabil în jurul orei 10:30.

Maria Şarapova şi Anastasija Sevastova se duelează de la ora 14:30. Apoi intră pe teren reprezentanta gazdelor, Ying-Ying Duan împotriva Kristinei Mladenovic.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici