Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul secund al turneului de la Beijing

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 6.381.679 de dolari.

961 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul secund al turneului de la Beijing

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul secund al turneului de la Beijing

Halep a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2 pe americanca Alison Riske, ocupanta poziţiei a 51-a în ierarhia mondială, după două ore şi 22 de minute de joc.

În turul următor, Simona o va întâlni pe câştigătoarea partidei Magdalena Rybarikova (Slovacia, 28 WTA) - Eugenie Bouchard (Canada, 85 WTA).

Pentru accederea în turul secund la competiţia chineză, constănţeanca va încasa un cec în valoare de 34.744 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, ocupanta locului 46 în clasamentul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 6.381.679 de dolari.

Cîrstea a învins-o în primul tur, scor 7-6(4), 6-1, pe sportiva germană Mona Barthel, ocupanta poziţiei a 49-a în ierarhia mondială, după o oră şi 24 de minute de joc.

În turul următor, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre americanca Sloane Stephens (17 WTA), câştigătoarea titlul din acest an la turneul de la US Open, şi o jucătoare venită din calificări.

Pentru accederea în turul doi la competiţia chineză, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 34.744 de dolari şi 65 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici