Simona Halep: Sigur o să mă vaccinez, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie

Simona Halep susţine că se va vaccina anti-Covid, atunci când se va putea, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

357 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Sigur o să mă vaccinez, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie

Simona Halep: Sigur o să mă vaccinez, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, după ce a trecut prin Covid, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona.

„Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, se mai arată în postarea de pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici