Simona Halep, şocată de epidemia de coronavirus: "Nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul deodată"

  • Simona Halep s-a autoizolat de la începutul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus
  • Fostul lider mondial a dezvăluit că este în stare de şoc: "E de domeniul fantasticului"
  • Turneul de la Dubai, câştigat de Halep, este ultimul la care a participat în acest sezon
228 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, şocată de epidemia de coronavirus: "Nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul deodată"

Sursa: Profimedia

Simona Halep şi-a luat toate măsurile de precauţie de la începutul epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis s-a autoizolat la domiciliu şi a respectat toate regulile date de autorităţi în privinţa limitării răspândirii virusului. 

Fostul lider mondial a declarat în cadrul emisiunii Garantat 100%,  de pe TVR1, că situaţia prin care trece omenirea este una SF. 

"Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. 

Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată.

Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil".

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici