Simona Halep, spectator surpriză la un meci din Liga 2

Tenismena Simona Halep a fost prezentă la meciul Metaloglobus-Farul Constanţa, disputat miercuri, în runda cu numărul 17 din Liga 2, scor 1-0.

760 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, spectator surpriză la un meci din Liga 2

Simona Halep, spectator surpriză la un meci din Liga 2

Originară din Constanţa, Simona Halep a fost invitata fostului internaţional Ciprian Marica, în prezent patron al echipei Farul. Tenismena a primit un tricou personalizat al echipei constănţene, având inscripţionat cifra unu.

„La meciul de astăzi, avem un suporter special. Campioana noastră, Simona Halep! Cadoul nostru, un tricou personalizat pentru numărul 1", a scris clubul FC Farul Constanţa, pe pagina de Facebook.

Farul Constanţa a pierdut meciul de pe terenul echipei Metaloglobus, disputat miercuri, în runda cu numărul 17 din Liga 2, scor 0-1. Viorel Lică a înscris în proprie poartă, în minutul 14.

Simona Halep se află în vacanţă, după ce a încheiat sezonul 2019 pe locul 4 WTA. La ultimul turneu al anului, românca a fost eliminată în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici