Simona Halep speră să aducă României o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să câştige o medalie pentru România la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, care va avea loc în 2016 la Rio de Janeiro.

239 afișări
Imaginea articolului Simona Halep speră să aducă României o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă aduci o medalie României la Olimpiadă înseamnă mult mai mult decât ce fac eu, dar sportul meu este individual şi e greu să te pregăteşti doar pentru Jocurile Olimpice. Noi avem săptămânal câte un turneu. Dar eu voi face tot posibilul şi sper să aduc o medalie României, deşi nu va fi uşor. Sper să rămână şi rezultatele mele în istoria tării noastre şi să îşi aducă aminte şi de mine celelalte generaţii. Mai sunt doi ani până la Rio, e o perioadă lungă, nu ştiu cum mă voi prezenta fizic atunci, însă dacă voi fi sănătoasă voi juca", a spus Halep.

În altă ordine de idei, întrebată despre logodna fratelui ei, Nicolae, Simona Halep a afirmat că a fost un moment fericit şi a adăugat că la rândul ei îşi doreşte o familie şi trei copii. "A fost logodna fratelui meu, a fost un moment fericit în familia noastră. Le doresc să fie fericiţi şi să aibe mulţi copii, pentru că mie îmi plac copiii. Şi eu îmi doresc să am o familie frumoasă, trei copii îmi doresc, dar vom vedea ce îmi rezervă viitorul", a menţionat jucătoarea.

Simona Halep a participat, sâmbătă, la un eveniment organizat la Stejarii Country Club unde a schimbat câteva mingi cu un grup de copii, iar la final le-a acordat autografe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici