Simona Halep te învaţă cum să îţi transformi copilul în campion la tenis

  • Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon în urmă cu fix 1 an, pe 13 iulie 2019
  • Halep a învins-o pe Serena Williams în 56 de minute
  • Numărul 2 mondial oferă sfaturi părinţilor care vor să îşi îndrume copiii spre tenis
241 afișări
Imaginea articolului Simona Halep te învaţă cum să îţi transformi copilul în campion la tenis

Simona Halep Sursă foto: Profimedia

La 28 de ani, Simona Halep se poate lăuda cu performanţe uriaşe în tenis. A câştigat turneul de la Roland Garros şi este deţinătoarea trofeului la Wimbledon. În urmă cu fix un an, pe 13 iulie 2019, Halep o învingea pe Serena Williams în finala Openului englez în mai puţin de o oră.
 
Românca a reuşit cel mai mari performanţe din tenisul feminin pentru România şi speră să vadă copii care îi calcă pe urme. Într-un interviu cu Raluca Olaru, Simona Halep le-a dat sfaturi părinţilor care vor să îşi vadă copiii campioni în tenis.
 
„Nu există şi nu ar trebui să existe presiune asupra copiilor la 10-11 ani. Copiii trebuie să se ţină de program, din punctul meu de vedere. Eu cu seriozitatea. Am senzaţia că dacă faci totul ca la carte - deşi eu nu sunt o persoană care face totul ca la carte - dar să mergi la antrenament, să fii serios, să dai atenţia totală, să te dedici total acestui sport, mi se pare imposibil să nu ajungi, nu ştiu dacă numărul 1 sau numărul 5, dar să ajungi jucător de tenis profesionist 100% reuşeşti”, a spus Simona Halep. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici