Simona Halep - Timea Bacsinszky, în această seară pe terenul central, nu mai devreme de ora 20:00

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de Miami după ce a învins-o pe Heather Watson (69 WTA) în două seturi, scor 6-3, 6-4. Pentru Halep urmează partida cu Timea Bacsinszky(Elveţia, cap de serie 13), care a câştigat meciul cu Agnieszka Radwanska, scor 2-6, 6-4, 6-2.

3426 afișări
Imaginea articolului Simona Halep - Timea Bacsinszky, în această seară pe terenul central, nu mai devreme de ora 20:00

Simona Halep - Timea Bacsinszky, în această seară pe terenul central, nu mai devreme de ora 20:00 (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Meciul dintre Halep şi Bacsinszky se va disputa marţi, nu mai devreme de ora 20:00, ora României. Partida româncei va fi găzduită de arena centrală de la Miami, fiind a doua confruntare care se va disputa pe terenul central după meciul dintre Richard Gasquet şi Tomas Berdych.

Imediat după încheierea meciului Simonei cu Bacsinszky pe terenul central se va juca partida dintre Novak Djokovic şi Dominic Thiem.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici