Simona Halep ajunge în finala turneului de la Praga, după victoria în faţa Irinei Begu

  • Simona Halep a învins-o în 2 seturi pe Irina Begu în semifinala turneului de la Praga după o oră şi jumătate de joc
  • Irina Begu reuşise să câştige sâmbătă dimineaţă meciul din sferturi cu Sara Sorribes Tormo
  • În finală, Simona Halep o va întâlni pe favorita numărul 3, belgianca Elise Mertens
1292 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ajunge în finala turneului de la Praga, după victoria în faţa Irinei Begu

Sursa FOTO: Profimedia

Simona Halep a revenit pe teren aşa cum ne-a obişnuit înainte de pandemie. Campioană la Dubai în februarie, Halep va juca acum finala la Praga. În penultimul act a trecut cu greu de Irina Begu. Aceasta a condus în primul set, însă Simona Halep a revenit şi a câştigat în tiebreak la 2.

În setul secund, Irina Begu a cedat după ce mai jucase un meci astăzi iar Simona Halep s-a impus fără emoţii cu scorul de 6-3. În finală, Halep o va întâlni pe Elise Mertens. Are de luat o revanşă în faţa belgiencei. Aceasta a învins-o în 2019 în finala în Qatar.

„Nu am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Dar ea era şi obosită. În opinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte fericită că l-am putut câştiga. E mereu dificil să joci contra ei. E o jucătoare grozavă. Sunt fericită pentru ea că a ajuns în semifinale şi de faptul că am jucat la acest turneu împrepună. Am ajuns până în finală în primul turneu pentru mine iar asta e bine, e un sentiment plăcut. Voi da totul (în finală) pentru că vreau cu adevărat să o câştig, dar nu e niciodată uşor”, a mărturisit Simona Halep. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici