Simona Halep va evolua cu Julia Goerges, în primul tur al turneului de la Madrid

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, va juca, probabil luni, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid cu Julia Goerges, locul 97 WTA, sportivă venită din calificări.

444 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va evolua cu Julia Goerges, în primul tur al turneului de la Madrid

Simona Halep va evolua cu Julia Goerges, în primul tur al turneului de la Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep şi Goerges s-au mai întâlnit o dată până acum, în anul 2009, la Paris, pe suprafaţă rapidă, când jucătoarea germană în vârstă de 25 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3.

Dacă va câştiga acest meci, Simona va juca în turul doi cu o reprezentantă a gazdelor, Lara Arruabarrena, locul 145 WTA, beneficiară a unui wild card, care a învins-o, sâmbătă, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Ţvetana Pironkova din Bulgaria, locul 43 WTA.

Primele românce care vor intra în competiţie pe tabloul prinicipal sunt Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, şi Monica Niculescu, locul 79 WTA.

TITLURILE ZILEI

Cîrstea va evolua, azi, de la ora 12.00, pe Arena Arantxa Sanchez Vicario, împotriva Petrei Kvitova din Cehia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5 (scor 2-3 în întâlnirile directe), în timp ce Niculescu va juca, tot de la ora 12.00, pe terenul 5, cu americanca Sloane Stephens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16 (1-0 în întâlnirile directe).

A patra româncă, Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, va intra în concurs probabil tot luni, cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 41 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici