Simona Halep: Va fi o provocare pentru mine meciul cu Heather Watson

Simona Halep, locul 5 mondial, nu se teme de confruntarea cu jucătoarea britanică Heather Watson, din optimile de finală ale turneului de la Miami. Sportiva românca speră să depăşească performaţa de anul trecut, când s-a oprit în semifinalele competiţiei din Florida.

2103 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Va fi o provocare pentru mine meciul cu Heather Watson

Simona Halep: Va fi o provocare pentru mine meciul cu Heather Watson

Jucătoarea româncă s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, după victoria în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1 cu Julia Goerges din Germania.

"A fost o partidă dificilă. A început bine jocul şi s-a distanţat la 3-0, însă, apoi mi-am revenit, mi-am impus jocul, am devenit mult mai agresivă, am început să iau mingea mai repede şi s-o oblig să alerge mai mult. Cred că aceasta a fost cheia victoriei." a declarat Simona Halep, conform wtatennis.com.

Simona Halep s-a mai întâlnit de două ori cu Heather Watson şi s-a impus de fiecare dată. Ultima confruntare dintre cele două jucătoare a avut loc în turul al treilea de la Rolland Garros, în 2014, şi Halep a câştigat cu scorul de 6-2,6-4.

"Înseamnă foarte mult că am început să câştig meciuri aici la Miami, aşa am făcut şi la Indian Wells. Am avut un început de an foarte greu, mi-a fost foarte greu să exersez, să mă antrenez, de aceea nu am putut să mă pregătesc şi nu am putut să joc la cel mai înalt nivel. Acum sunt mult mai încrezătoare şi încerc să mă duc pe teren şi să-mi fac jocul. Mă pregătesc normal, nimic special, trebuie să lovesc mai mult mingea, avem o zi liberă, asta e bine, o să avem timp să ne relaxăm, să ne recuperăm şi apoi trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. O cunosc destul de bine pe Watson, va fi o provocare pentru mine să câştig meciul şi voi lupta pentru acest lucru", a mai spus Simona Halep.

Întâlnirea dintre Simona Halep şi Heather Watson va avea loc, marţi, 29 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici