Simona Halep va fi principala favorită a turneului din Dubai, după retragerea lui Ashleigh Barty

Simona Halep va fi principala favorită a turneului WTA Premier din Dubai, după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă din cauza unei accidentări.

1142 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va fi principala favorită a turneului din Dubai, după retragerea lui Ashleigh Barty

Simona Halep va fi principala favorită a turneului din Dubai, după retragerea lui Ashleigh Barty

"Din nefericire, a trebuit să mă retrag de la turneul din Dubai din cauza unei accidentări la piciorul drept. Le urez mult succes jucătoarelor care vor participa şi aştept cu nerăbdare să joc din nou la Dubai", a declarat Barty, potrivit organizatorilor.

În schimb, la turneul din Dubai va participa Elina Svitolina (4 WTA). Ucraineanca a acceptat invitaţia organizatorilor şi va concura alături de alte nume importante, precum Simona Halep, campioana de la Wimbledon, Bianca Andreescu, cea care a triumfat la US Open, şi Sofia Kenin, proaspăta campioană de la Australian Open.

În urma retragerii lui Ashleigh Barty, Simona Halep, aflată pe locul 2 WTA, a devenit principala favorită la Dubai. Constănţeanca a început anul 2020 cu turneele de la Adelaide şi Australian Open, unde a ajuns până în sferturi, respectiv până în semifinale.

Turneul WTA Premier de la Dubai, dotat cu premii totale în valoare de 2.529.740 de dolari, este programat în perioada 17-22 februarie. În 2019, la competiţia din Emiratele Arabe Unite a triumfat elveţianca Belinda Bencic. Simona Halep a câştigat ediţia din 2015.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici