Simona Halep va juca împotriva lui Jennifer Brady în primul tur la Australian Open

Organizatorii de la Australian Open au realizat joi tragerea la sorţi pentru tabloul principal. România are trei reprezentante, Simona Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea.

562 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca împotriva lui Jennifer Brady în primul tur la Australian Open

Sursă foto: Profimedia

Halep va juca împotriva sportivei din SUA- Jennifer Brady în turul întâi, clasată pe locul 49 în ierarhia WTA. Begu şi Cîrstea vor avea meciuri şi mai dificile. Vor evolua în compania olandezei Kiki Bertens, cotată cu şansa a noua la câştigarea trofeului, respectiv Barbora Strycova, din Cehia, favorita a 32-a a turneului de Mare Şlem.

Pe tabloul feminin se mai pot califica trei românce, Ana Bogdan, Gabriela Ruse şi Monica Niculescu, care se află în turneul de calificări.

La masculin, România are un singur reprezentant în competiţia de simplu. Marius Copil s-a calificat în turul 2 şi mai are de câştigat două partide pentru a se califica pe tabloul principal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici