Simona Halep va juca, miercuri, în jurul orei 21.00, cu Garbine Muguruza

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va juca, miercuri, în jurul orei 21.00, împotriva sportivei spaniole Garbine Muguruza, locul 20 WTA, în turul secund al turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

348 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca, miercuri, în jurul orei 21.00, cu Garbine Muguruza

Simona Halep va juca, miercuri, în jurul orei 21.00, cu Garbine Muguruza (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Nu înainte de ora 19.30 este programată partida Julia Goerges - Belinda Bencic, care va fi urmată de întâlnirea dintre Muguruza şi Halep.

Acesta va fi primul meci de simplu pe zgură în 2015 pentru Simona Halep, care este calificată direct în turul doi.

În primul tur, Muguruza a trecut cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră şi 15 minute, de Barbora Strycova, poziţia 23 în ierarhia mondială.

Halep a mai întâlnit-o pe Muguruza de două ori, de fiecare dată impunându-se sportiva spaniolă, la Wuhan, în turul doi, în 2014, scor 2-6, 6-2, 6-3, şi în februarie, în Fed Cup, scor 6-4, 6-3. Aceste partide au avut loc pe suprafeţe rapide, în timp ce turneul din Germania este pe zgură.

Anul trecut, Halep a fost eliminată, în turul doi, de sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, scor 7-5, 7-6 (4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici