Simona Halep – victorie blitz la Indian Wells, în doar 55 de minute, în faţa croatei Petra Martic

Simona Halep s-a calificat miercuri noaptea în semifinala turneului de tenis WTA 1000 de la Indian Wells, după ce a învins fără emoţii pe sportiva croată Petra Martic (79 WTA), cu un dublu 6-1, 6-1, într-un meci ce a durat doar 55 de minute.

1308 afișări
Imaginea articolului Simona Halep – victorie blitz la Indian Wells, în doar 55 de minute, în faţa croatei Petra Martic

Martic a câştigat game-ul de debut, pe propriul serviciu, după care Halep nu i-a mai dat nici o şansă, câştigând 9 game-uri la rând până ce croata să mai reuşească să-şi valorifice serviciul pentru ultima dată în meci.

Fosta lideră mondială a dominat categoric, câştigând 7 game-uri la zero, din care 4 fiind break-uri. Croata a reuşit un total modest de 21 de mingi câştigate.

Cu toate acestea, a avut totuşi 3 mingi de break, nevalorificând niciuna.

Cel mai disputat game a fost chiar ultimul, în care Simona Halep a închis meciul la a treia minge de meci, obţinând calificarea în semifinală, unde o va întâlni pe favorita numărul 4 a turneului, poloneza Iga Swiatek.

Pentru prezenţa în semifinală, Simona Halep va fi recompensată cu 343.985 dolari americani şi 390 puncte WTA, care într-un clasament live o readuc în top 20.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici